Jump to content

sete

Member
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About sete

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Workflow not working after High Sierra update. This is what's happening: And the Error Log: Starting debug for 'Recently used files by an App' [2018-03-16 12:32:53][input.scriptfilter] Queuing argument '' [2018-03-16 12:32:53][input.scriptfilter] Script with argument '(null)' finished [2018-03-16 12:32:53][ERROR: input.scriptfilter] Code 1: Traceback (most recent call last): File "./recent.py", line 59, in items = json.loads(stdout) File "/System/Library/Frameworks/Python.framework/Versions/2.7/lib/python2.7/json/init.py", line 338, in loads return _default_decoder.decode(s) File "/System/Library/Frameworks/Python.framework/Versions/2.7/lib/python2.7/json/decoder.py", line 366, in decode obj, end = self.raw_decode(s, idx=_w(s, 0).end()) File "/System/Library/Frameworks/Python.framework/Versions/2.7/lib/python2.7/json/decoder.py", line 384, in raw_decode raise ValueError("No JSON object could be decoded") ValueError: No JSON object could be decoded
  2. I was waiting like a set of word options to pick the best one. In any case, thank you for all the workflows. Obrigado!!!! Desculpe pelo inconveniente.
  3. An example of what I'm doing. I'm going to select the word "comida" for you to see what happens when I type the shortcut (nothing happens).
  4. I'm selecting a word and then pressing my hotkeys (command+option+W for english)/(command+option+E for spanish). When pressing the "English" hotkey everything works perfect. But nothings happens when pressing the Spanish hotkeys.
  5. The developer told me to perform the following setup for Spanish and Portuguese: "Look at the Hotkey nodes on the left. Double click any of them except the first, and on the Prefix you’ll see one of en, fr, de, pt, es. Assign them any keyboard shortcut you want. When you activate the shortcut, the language in the Prefix will be the one used." The problem is that when I type the shortcut for Spanish/Portuguese nothing happens. It it works perfectly well in english. I think that I'm missing something in the configuration of my dictionaries or I'm doing something wrong..... @Vero Can you give me some advice? @Vero
×