Jump to content

Workflow bug involving list filters


Colby
 Share

Recommended Posts

  • What you were doing when the issue happened
    • I have an Alfred workflow that stopped working after updating (it doesn't involve any third party software)
  • Whether you were able to replicate it a second time by performing the same action (Update any third-party apps and restart your Mac if relevant)
    • Yes
  • Include any screenshots that might help us
    • I am able to repro the issue using 3 nodes in a workflow:
    • cs-kpvZrcvn.thumb.png.d8723a23bc46c0b07dc1d332e095ab3a.png
  • Include the Alfred version & build number you are using
    • Repro'd on:
      • Alfred 4.6.5

        Build 1299, Monday 25th April 2022

      • Alfred 4.6.6 Pre-release

        Build 1300

  • Include your macOS version
    • 12.3.1 (21E258)
  • Include the version number of any third-party apps relevant to your issue

cs-xvX2h4aE.png

Link to comment
Share on other sites

@Colby double click on the connection with the circle, and change the setting to "Don't close the Alfred window on actioning result".

 

Alfred can only automatically assume this setting when the directly connected item is an input, otherwise you have to set it yourself.

Link to comment
Share on other sites

Thank you, that worked! I've never had to use that setting before and I've been using a custom workflow that always behaved correctly for 2+ years 🙈

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...