Jump to content
charlie-brise

1Password 7.0 "open and fill" not working in Chrome and Firefox [1Password Fixed]

Recommended Posts

Hi,

Alfred and 1Password 7.0.BETA-8 doesn't work together with "open and fill". 

1p devs say: in the url should see two items:
onepasswdfill=<longrandomlookingid> and onepasswdvault=<longrandomlookingid> 

 

but there is only ?onepasswdfill=....

 

Cheers

Fritz

Share this post


Link to post
Share on other sites

I essentially have this fixed for the next Alfred build (aside from some quirks which I reported back to 1Password). I'll likely have a pre-release build out next week :) 

 

Cheers,

Andrew

Share this post


Link to post
Share on other sites

@HRD I rolled my 1Password changes back out as the beta was broken for open and fill, then they reverted back to the old Safari extension... which should work again with the current version of Alfred (in my testing anyway). I'm continuing to monitor this situation though.

 

Cheers,

Andrew

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @Andrew

 

Thanks for that. My default browser is Chrome and as far as I can tell open and fill is not working but this may be a bug with 1Password 7. I will pass on your latest and revert when I get a response.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

@Andrew

1Password 7 is officially released. I have it installed along with the latest version of Alfred, but the open and autofill function is not working through Alfred. I have verified that settings are enabled in both Alfred and 1Password 7 to allow access, just as I done successfully with 1Password 6. 

I'm using Safari as my default browser and I reinstalled the 1Password 4.7.1 extension directly from their site and from Apple's extension gallery, but the issue persists. 

Any word on the status of this issue? 

 

Thanks!

Edited by Shraden

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @Shraden

 

You are correct and I know that there are discussions between Alfred and 1Password underway.

 

This thread on Agilebits forum that I have contributed to should assist - note the last few posts.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alfred will have a pre-release later today which will improve support, I'm just making a final few tweaks now that 1Password has been generally released :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Andrew said:

If you update to the 3.6.2 pre-release, then open and fill should now work with the 1Password 7 general release :)

it works with safari but it doesn't with Chrome, Firefox !

Share this post


Link to post
Share on other sites

@HRD I can reproduce this, and I suspect this will need a fix in 1Password 7.

 

I've also tried updating Alfred to use the new 1Password 7 URL scheme for open and fill, but this seems to only work when 1Password is unlocked. If it's currently locked, the open and fill URL just gets ignored.

 

I've sent an updated email to 1Password :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I confirm, 3.6.2. (915) pre-release and 1password 7.0.1 not working in Chrome correctly. If i open my login item through Alfred it just opens url and doesn't fill and submit, if i open login item through 1password mini itself, then and it's autofills and submits as expected.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1Password have acknowledged this issue and will fix it in an upcoming update, at which point, I'll switch Alfred across to using the new 1Password URL scheme for formulating an Open and Fill :)

 

Cheers,

Andrew

Share this post


Link to post
Share on other sites

×