Jump to content

JoeyBloggs

Member
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

About JoeyBloggs

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

452 profile views
  1. Thanks again for brilliant workflow. I really appreciate it.
  2. Sure thing. Works on older MacBook Pro 2012 running 10.13.3 Not working on newer MacBook Pro 2017 running same 10.13.3. I get the following error in debug: Starting debug for 'Evernote' [2018-02-20 21:54:33][ERROR: input.scriptfilter] Code 1: 0:90: execution error: System Events got an error: 'Macintosh HD:Users:NAME:Library:Application Support:Alfred 3:Workflow Data:com.sztoltz.evernote:settings.plist' is not a property list file. (-1728) Any insights would be appreciated!
  3. For what it's worth. I have updated to 7 on 2 machines and it is working the same as before on 1 and stopped working on the other. Very odd and annoying as I use this excellent workflow many times a day.
  4. Evernote updated their beta and fixed the issue - they mentioned Alfred specifically in the release. Thanks again @Carlos-Sz for a great workflow - I'm glad to have it back.
  5. Thanks @Vero I've sent a crash log over to @Carlos-Sz Thanks again and all the best. Joe
  6. As mboettger1 mentioned above the workflow does not work with Version: 6.11 Beta 1 (454536). Unfortunately, the new Evernote update (tabs feature) breaks it and Evernote crashes as soon as the workflow is executed. When this moves on from beta it will presumably break for everyone. If you could give the developer a gentle nudge that would be appreciated as this workflow is amazing and has really helped me. Thanks a lot.
  7. You've done an amazing job with this workflow, thank you. Unfortunately I get this error message when I try to use the workflow: A workflow that you have downloaded uses the Alfred Bundler to install required support software, and wants to use 'Terminal- Notifier-Version-1.6.' I have installed Terminal Notifier 1.6 using homebrew. When I allow it I get the error message, and then it dies: sh: d: command not found I'm sure this is my error, but does anyone have an idea how to fix it? I'm a big Spotify and Alfred user so I'd love to use this workflow. Any help would be greatly appreciated. Thanks.
  8. I'm slowly migrating from V1 and trying to open a folder path (~) using a hotkey as in V1, but I can't work it out. Could someone please tell me how as I've wasted a lot of time on this. Thanks.
×
×
  • Create New...